Várják az új tagokat a DEAC gladiátorai

Toborzót tart a Debreceni Egyetem amerikaifutball-csapata, amelyre kortól, nemtől, testalkattól függetlenül várnak minden érdeklődőt.

Nem állt le a munka a DEAC Gladiatorsnél ősszel sem, hiszen az együttes ifjoncai, a felnőttek segítségével készülnek a junior bajnokság kihívásaira. Viszont emellett nem maradhat el a jövő év tervezése, építése sem, ugyanis a gladiátorok tovább bővítenék a keretüket, így október 17-én tagtoborzót tartanak, amelyre kortól, nemtől, testalkattól függetlenül várják az érdeklődőket.

Az eseményen a résztvevők megismerkedhetnek a sportág jellegzetes mozgásvilágával. Az edzők és játékosok külön posztspecifikus feladatokkal készülnek, hiszen ebben a sportágban minden testi adottságra megvannak a megfelelő gyakorlatok. A kilátogatók egy tesztsorozaton is részt vesznek majd, amelyen a fizikai állapotukat és a mozgáskoordinációjukat is felmérik. A try-outon meg lehet majd ismerkedni a csapat játékosaival, de bele lehet majd bújni egy igazi amerikaifutball-játékos bőrébe, ugyanis felszereléspróbára is lesz lehetőség. Minden résztvevő sportolásra alkalmas öltözetben jelenjen meg, stoplis-, vagy sportcipő ajánlott. És természetesen az együttes várja a fiatal sportolókat is, akik az ország egyik legnagyobb múltú utánpótlásbázisnak a részesei lehetnek!

A tagtoborzó október 17-én, vasárnap 17 órától lesz a Debreceni Egyetem Dóczy utcai Sportközpontjának műfüves pályáján.

Fotó: Fülep Csaba