Első hely a MEFOB-on

A DEAC cheerleaderei egy fantasy világba röpítették a nézőket.

A MEFOB Feszt az egyetemi sport legnagyobb fesztiválja, számos bajnoksággal és szabadidősportos rendezvénnyel kiegészülve annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet az egyetemista korosztály számára a rendszeres sport fontosságára és közösségformáló erejére.

A rendezvényt természetesen a DEAC cheerleaderei sem hagyták ki, akik Győrben, show cheer team kategóriában az első helyet szerezték meg.

Gyakorlatunk témaköreként idén Harry Pottert és a Roxfort világát választottuk! Szerettünk volna egy igazán különleges produkciót színpadra vinni, ahol a könyv és film jeleneteit, főszereplőit igyekeztünk megjeleníteni. Közel fél éve dolgozunk a gyakorlatunkon, amely a MEFOB-on meg is hozta a kívánt eredményt – fogalmazott Ócs Adrienn, a DEAC cheerleaders vezetőedzője.

A show cheer team mindig a leglátványosabb és legjobban várt produkció a versenyeken, viszont nem ez volt az egyetlen sikerünk, hiszen szintén aranyérmesek lettünk freestyle pom team kategóriában. A group stunt divíziókban erős mezőny alakult ki, de így is dobogóra állhatott mindhárom csoportunk: a DEAC Wolves a 2. helyen, a Bagiras és az Eagles csapata pedig a 3. helyen végzett.

A munka nem áll meg, hiszen cheerleadereink június 2-án a Gyöngyösön rendezendő magyar bajnokságon vesznek részt, ahol 9 kategóriában 55 fővel képviselik a DEAC-ot.