Ezüstérmes lett cheerleaders csapatunk

Szombaton idei első versenyén vett részt a DEAC Cheerleaders csapata. A Győrben rendezett Valentine’s Cheer Cup országos bajnokságon nagyon jól teljesítettek a debreceni lányok, hiszen a Senior Freestyle Pom kategóriában második helyen végeztek.

– A győri versenyre már decemberben elkezdtük a felkészülést, a lányok végig nagyon motiváltak voltak – kezdte a csapat edzője, Ócs Adrienn. – Tavaly októberben sok új taggal bővültünk, több lánynak ez volt az első megmérettetése. Szerencsére gyorsan sikerült felvenniük a már összeszokott gárda tempóját. A heti három edzésnek köszönhetően a csapattagok hamar elsajátították a nehezebb technikai elemeket, sokat javult az állóképességünk, így felkészülten vághattunk neki az idei első versenynek. Az elsődleges cél nem az aranyérem volt, hanem az, hogy a lányok kihozzák magukból a maximumot, tapasztalatot szerezzenek és kipróbálják magukat versenyhelyzetben is, nem csak fellépéseken. A nívós mezőnyben elért második helyezéssel nagyon elégedett vagyok, álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen magas pontszámot érünk el, ami azért is fontos számomra, mert ez volt az első koreográfiám edzőként. Voltak kisebb hibák természetesen, ám ezeken lehet még javítani. A bírói pontozólapok kiértékelése alapján azon leszünk, hogy a jövőbeli versenyeken még színvonalasabb koreográfiával induljunk – zárta az értékelést Ócs Adrienn.

A DEAC Cheerleaders csapatára mozgalmas március vár, hiszen március 21-én két versenyen is képviseli a Debreceni Egyetemet: délelőtt az ELTE Spring Openen, délután pedig a MEFOB-on indulnak a lányok.

A csapat tagjai: Ócs Adrienn, Gilchrist Jessica, Csatári Anna, Éles Vivien, Mihók Ilona, Szilágyi Nóra, Gaál Nóra, Tanka Eszter, Szabó Boglárka, Szilágyi Réka, Guti Boglárka, Rist Anett.