Radványi dominancia

Az országos eredmények mellett a régiós versenyeken is rendszerint részt vesznek dartsosaink. Így tett Radványi Sándor is, aki egy hét leforgása alatt három első helyet is begyűjtött.

Hajdúszoboszlón, a HSE szervezésében a III. Partizán Próba keretein belül három versenyszámban mérkőzhettek meg a játékosok október 23-án. Mindhárom szám hozott jócskán DEAC-dobogót, de a ‘170DO’; ‘501DO’; és az ‘501DIDO’ játékmódok alapján Radványi Sándor bizonyult a legjobbnak, a 3 versenyből kettőn aranyérmet szerzett.

Radványi a játéknapon 3 darab 180-as maximumot, hat darab 100 feletti kiszállót dobott, emellett a dartsköznyelvben “bigfish”-nek számító 170-es kiszállót két alkalommal, egy mérkőzésen belül is megoldotta, és joggal ünnepelhette az összetett 1. helyet.

Október 29-én a Hajdú Sereg a 4. születésnapját ünnepelte. Tíz DEAC-os tette tiszteletét a versenyen, ahol kezdetben páros, majd egyéni versenyt rendeztek.

A Radványi Sándor-Pazonyi Miklós alkotta páros egészen a döntőig menetelt, sőt meg is nyerte a finálét. Szakosztályunk játékosai végig kiegészítették egymást, így a győzelem sem maradhatott el, jó csapatmunkával meglett az 1. hely.

Az egyéni versenyre Radványi mind múlt hétről, mind pedig a páros versenyről átmentette formáját, és végiggázolt a mezőnyön. A legjobb 4-be jutásért 88-as, míg az elődöntőben 80-as körátlaggal abszolválta mérkőzéseit. A döntőt 5-2-re nyerte, így újabb 1. helyet ünnepelhetett, azonban a díjátadón kétszer is szólították, hiszen a nap legmagasabb kiszállójáért járó oklevél és különdíj is hozzá került 161-es megoldásával.