Legyél a DEAC nagykövete! Kreatív hallgatókat keresünk!

Ha szenvedélyesen szereted a sportot, kiváló kommunikációs és tartalomkészítési készségekkel rendelkezel, és szeretnél egy dinamikus csapatban dolgozni, akkor ez a hallgatói állás tökéletes számodra.

A DEAC nagyköveteként videós és grafikai tartalmak készítéséért, a közösségi médiaplatformok kezeléséért leszel felelős, valamint a rendezvények szervezésében veszel majd részt. Olyan személyeket keresünk, akik megbízhatóak, rugalmasak és képesek jól dolgozni egy csapatban.

Cserébe rugalmas, helytől független munkát, teljes DEAC-felszerelést, folyamatos fejlődési lehetőséget, a feladataidhoz kapcsolódó képzéseket, szoftver-előfizetéseket és havi 50 ezer forintos díjazást kínálunk minimum 12, akár 24 hónapon keresztül. Emellett lehetőséged lesz érdekes és változatos projekteken dolgozni egy motivált és dinamikus csapatban.

Ha a közösségi médiát rendszeresen használod, rendelkezel tartalomkészítő és szerkesztési ismeretekkel, valamint megfelelő technológiai háttérrel (telefon/laptop), akkor érdemes megfontolni a jelentkezést erre a feladatra.

A programra kizárólag a Debreceni Egyetem hallgatói jelentkezhetnek!

A jelentkezéshez kérjük, töltsd ki ezt a űrlapot.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2023. március 27.

Várjuk jelentkezésed!