Megtorpedózták ellenfelüket

A DEAC floorballcsapata hazai pályán gyűjtötte be a pontokat a hétvégén.

Gólokban gazdag összecsapást rendeztek a debreceni Kecskeméti János Sportcsarnokban, ahol az egyetemisták a Torpedo ATTE gárdáját fogadták szombaton. A találatok megoszlására nem lehet panaszunk, ugyanis 9–7-re diadalmaskodott a házigazda.

Az első harmad 15. percéig fej-fej mellett haladtak a csapatok, Praznovszky Pál vezető góljára Bálint hamar válaszolt, majd percekkel később a vendégek már a vezetést is átvették. Norman Ellerbrock szinte rögtön egyenlített, majd beindult a hazai henger és az első harmad végéig már csak DEAC-gólokat láthattunk Foltin Vencel és Tarsoly Ádám jóvoltából, utóbbi kétszer is a hálóba lőtt.

A második játékrészben faragott a hátrányából a Torpedo, Kalmár, Szőcs és Bálint is eredményes volt, erre csak Ellerbrocknak volt válasza, ennek következtében egy gólnyira olvadt a fekete-fehérek előnye.

Szőcs Péter az utolsó etap elején kiegyenlítette csapata hátrányát, és kezdődhetett újra az adok-kapok. Ebből jobban jött ki a Debreceni Egyetem, Diószegi Bence, Tarsoly Ádám és Foltin Vencel is gólt ütött, erre csak egy válaszuk volt a vizitálóknak, ezzel kialakult a 9–7-es végeredmény.

Férfi floorball OB I, alapszakasz
DEAC–Torpedo ATTE 9–7 (5–2, 1–3, 3–2)
Debreceni gólszerzők: Praznovszky, Ellerbrock (2), Foltin (2), Tarsoly (3), Diószegi