Nem sikerült a bravúr floorballosainknak

A DEAC együttese kettős vereséggel zárta a Dunai Krokodilok elleni rájátszást.

A vasárnapi, hazai pályán elszenvedett 8-3-as vereség után az OB I play offjának visszavágójára utazott el szerdán a DEAC férfi floorballgárdája. A vendéglátó a három nemzet csapatait tömörítő, magasabban jegyzett ligában harcoló Dunai Krokodilok együttese volt. A továbbjutásról a gólkülönbség dönt, azaz nem várt könnyű feladat az egyetemistákra.

A 11. percig kellett váni az első találatra, bár szívesen lemondtunk volna róla debreceni részről, ugyanis a házigazdák szerezték. A következő hét mimutumban még háromszor megzördült a hálónk, az első harmad tehát 4-0-s Krokodilok-vezetéssel zárult.

A második játékrészben már a fekete-fehérek is bevették ellenfelük kapuját, Molnár Kristóf kétszer, valamint Foltin Vencel voltak eredményesek, így 6-3-ra feljött a DEAC az utolsó etap kezdete előtt.

A végén volt még némi adok-kapok, Kozák Csaba és Radványi Balázs is gólt ütöttek, ám a Dunai Krokodilok sem tétlenkedett, így alakult ki a 10-5-ös végeredmény.

Az ötödik helyért még két meccset vív a DEAC április közepén.

– Sajnos ezúttal sem sikerült olyan mérkőzést játszanunk, mint amilyet előzetesen reméltem. Türelmetlenek voltunk, a nyomás alatt pedig többször megijedtünk, mintsem mertünk volna jól dönteni a pályán. Gratulálunk a Krokodiloknak a továbbjutáshoz, nekünk pedig le kell vonnunk a szükséges konzekvenciákat az idény kapcsán – fogalmazott Lánczi András vezetőedző.

Férfi floorball OB I,rájátszás
Dunai Krokodilok-DEAC 10-5 (4-0, 2-3, 4-2)
Jegyzőkönyv