Vasárnapi dupla Érden

OB I-es és OB II-es találkozó is vár ránk ma

Dupla kirándulás vár a DEAC floorballosaira: vasárnap az OB II-es csapat a Phoenix Titans, míg az OB I-es legénység az ARES HC vendégei lesznek Érden.

Időrendileg is haladva az OB II-es találkozóval kezdünk fél 5-kor: a Phoenix legifjabb csapata ellen még az előző kiírásokból van tapasztalatunk: ez alapján megállapíthatjuk, hogy főként fiatalok alkotják a keretet. Az eredmények is hektikusak: a Torpedót is elkapták egyszer, de az Ördögök ellen nem tudtak nyerni. A mostani találkozótól is érdekes küzdelmet várunk: a mieink a kisebb létszám dacára szeretnénk jó eredményt elérni.

Férfi OB II:
Phoenix Titans – Debreceni EAC
2022. március 20. (vasárnap), 16:30

Este OB I-es mérkőzés is vár ránk: az ARES HC vendégei leszünk. Az előző heti CH elleni mérkőzéshez hasonlóan ezúttal se mély kerettel, ugyanakkor győzelmi szándékkal vágunk neki az utazásnak. A hazaiak létszáma se lesz várhatóan nagy, viszont a játékosaik tudása és akarata ezt ellensúlyozni tudja. Jól mutatja ezt, hogy a Wizards-ot elkapták az érdiek és a krokodiloknak is okoztak nehéz perceket Fodorék. Most is elképzelhető, hogy a mérkőzés csak az utolsó harmadban fog eldőlni – reményeink szerint a mieink javára!

Salming Férfi OB I:
ARES HC – Debreceni EAC
2022. március 20. (vasárnap), 18:00