Végre meccsek jönnek

Reményeink szerint rég látott mennyiségben következnek a mérkőzések

Az utóbbi időszak se sajnos a mérkőzések dömpingjéről szóltak. Őszintén vallhatjuk: ez a saját lelkesedésünk és motivációnk is olykor megérezte. Nem nagyon voltak olyan hírek, amelyekről be tudtunk számolni és a kiírt mérkőzések is csak tolódtak és tolódtak.

Nem könnyű most sem optimistának lenni (elég csak a közelünkben zajló háborúra gondolni) , de mégis bízunk benne, hogy végre floorball hírekről is beszámolhatunk. A következő négy hétvége garantáltan hoz mérkőzéseket és végre hazai meccseink is kilátásba kerültek. A tervezett menetrend a következő:

  • március 12 – IBK Cartoon Heroes vs. DEAC
  • március 20 – ARES HC vs. DEAC
  • március 27 – DEAC vs ARES HC
  • április 2 – DEAC vs. IBK Cartoon Heroes

Egy mérkőzésünk időpontja ismert még (május 7-én a Wizards csapatát látjuk vendégül), de a további időpontokról is igyekszünk beszámolni. A korábbi szokásunkat életben tartva YouTube közvetítéseket valamennyi helyszínről tervezünk.

Március 27-én tehát végre hazai találkozó is vár ránk. Ekkor, valamint az IBK Cartoon Heroes elleni mérkőzésen is kihelyezzük a gyűjtőládákat: a tartós élelmiszereket, ruhákat és minden hasznos dolgokat Ungvárra, valamint az Ukrajnából elmenekült emberekhez fogjuk eljuttatni.