Csütörtökön egyetemi frizbinap

A DEAC frizbiszakosztálya a Debreceni Egyetem hallgatói számára szervez tematikus sportnapot április 20-án, csütörtökön. A DEAC-játékosok az egyetem több karán figyelemfelkeltő standokkal és aktivitási pontokkal igyekeznek megszólítani az egyetemi polgárokat, este pedig nagy közös frizbizésre várnak minden érdeklődőt.

Az esemény célja, hogy felhívja a hallgatók figyelmét a frizbisportokra, és betekintést engedjen az egyetemi fribicsapat közösségi életébe. Ennek érdekében a DEAC frizbiszakosztálya az egyetem 11 különböző pontján beltéri standokat és kültéri disc golf kosarakat állít fel, ahol délelőtt 9 órától egészen 16 óráig az érdeklődők megismerhetik a frizbi kialakulásának történetét, belekóstolhatnak egy korongalakú süteménybe és kipróbálhatják a disc golf sportot.

A napot egy nagy közös frizbizés zárja a DEAC Dóczy utcai Sportcampusának műfüves pályáján 18 és 20 óra között. Itt lesz lehetőség kipróbálni a frizbi sportok csapatváltozatát, az ultimate frizbit, valamint a disc golfot, és még sok egyebet. Az esti frizbizésre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők, a belépés ingyenes.