A DEAC-Tolna döntő harmadik meccsének összefoglalója – videó

Krascsenics Csilla abban bízik, hogy a Debreceni Egyetem együttese a következő találkozón felteszi az i-re a pontot.

Nem túlzunk, ha azt állítjuk, hogy a DEAC női futsalosai örökké emlékezetes meccset játszottak a Tolnával szombaton délután a DESOK-ban. A finálé harmadik összecsapása megint kiegyenlített küzdelmet hozott, a felek sem a rendes játékidőben, sem a hosszabbításban nem tudták dűlőre vinni a dolgot. Jöhettek a büntetők, amelyek során a cívisvárosiak őrizték meg a hidegvérüket. A maratoni küzdelemben kiharcolt győzelemnek köszönhetően együttesünk 2-1-re vezet az egyik fél harmadik sikeréig tartó fináléban.

Krascsenics Csilla is főszereplővé vált az ütközeten, hiszen a túlóra végén ő tudta bevenni a tolnaiak kapuját, ezzel lett 2-2 az eredmény.

“Büszkék lehetünk magunkra, hiszen kis túlzással a szakadék széléről jöttünk vissza. A meccsen azt éreztem, hogy bennem van a gól, szerencsére ez meg is jött tizenhat másodperccel a hosszabbítás vége előtt. Úgy gondolom, a büntetőknél a szerencse is mellénk állt. Örömteli lenne, ha már a következő meccsen megszereznénk a bajnoki címet. Erre reális esélyt is látok, hiszen mentálisan és fizikálisan is jó állapotban vagyunk. Ezen a hétvégén a Magyar Kupában a Budaörssel találkozunk az elődöntőben. Nem lesz könnyű dolgunk, de bizakodva várom az összecsapást” – nyilatkozta az egyik gólfelelősünk.

A szombati összecsapás legfontosabb jeleneteit egy csokorba szedtük: