Az ország legerősebb csapatát fogadjuk

Vass Ottó szerint a Debreceni Egyetem alakulata tökéletes összpontosítással lepheti meg a szombathelyieket.

A futsal szerelmesei hétfőn sem fognak unatkozni, hiszen a női Eb négyes döntője után a DEAC férfi csapata a címvédő Haladást látja vendégül a DESOK-ban. A szombathelyiek legutóbb február elején vizitáltak a csarnokunkban, akkor a 6-2-es győzelmüknek köszönhetően elvitték a három pontot. Azon a találkozón nálunk Rácz Zsolt, a Vas vármegyeieknél pedig Rutai Balázs és Dróth Zoltán duplázott.

Ki lehet jelenteni, hogy az ország legerősebb együttesét fogadjuk – szögezte le Vass Ottó. – Maximális koncentrációval és remek egyéni teljesítményekkel lehet esélyünk a pontszerzésre. A felsőházban egyébként sincs könnyű mérkőzés, de a kijelentés hatványozottan igaz a következő fellépésünkkel kapcsolatban. Abban biztos vagyok, hogy a drukkerek látványos meccset láthatnak majd. Bízunk benne, hogy ezúttal is sok szurkoló lesz a DESOK-ban, mivel a buzdításuk mindig erőt ad nekünk. Az előző mérkőzésünk, amelyet a Halival vívtunk, nagyon tanulságos volt. A pontrúgások elleni védekezést nem oldottuk meg valami jól, erre ezúttal muszáj jobban figyelnünk. A műtét után lábadozó Berecz Rafaelre továbbra sem számíthatunk, nekem a bokám és a térdem is fáj, ám a jelek szerint pályára léphetek. Egy győzelemmel és egy döntetlennel indítottuk a rájátszást, a jó rajt pedig bizonyítja, hogy idén is odaérhetünk az éremcsatára, bár ezért még sokat kell tennünk. A Kecskemét legyőzését óriási fegyverténynek tartom, míg Veszprémben igazságos remi született. Amennyiben hétfőn összejönne az újabb diadal, nagy lépést tehetnénk a célunk felé – zárta mondandóját a csapatkapitány.

A DEAC-Haladás bajnokira a jegy.deac.hu-n már lehet belépőt vásárolni, klubunk Youtube-csatornáján pedig élő közvetítéssel jelentkezünk.

Felsőház 3. forduló
DEAC-Haladás VSE
2023. 03. 20. (hétfő) 18.30, DESOK

Fotó: Derencsényi István

Tabella: