Csak egy játékos előzte meg Krascsenics Csillát

A Debreceni Egyetem együtteséből három futsalos is szavazatot kapott.

A női futsal NB I vezetőedzői is eldöntötték, hogy kit tartanak az ősz legjobbjának. Mindegyik szakember egy öt játékosból álló listát készített, amelyen az első öt, a második négy, a harmadik három, a negyedik kettő, míg az ötödik egy pontot kapott. A futsalhungary.hu beszámolója szerint Kota Gabriella végzett az élen tizenkilenc egységgel, az Astra ásza mögött Krascsenics Csilla zárt a második helyen. A bajnokságban már tizenhárom gólt szerző DEAC-játékos tizenhat pontot gyűjtött a voksolás során.

“Nagyon örülök, hogy ennyi szavazatot kaptam az edzőktől. Igaz, ez csak a második helyre volt elég, de addig fogok dolgozni, amíg első nem leszek. Szeretném ezúton megköszönni mindenkinek a voksát. Abból, hogy bekerültem az álomcsapatba, önbizalmat meríthetek. Most jót tesz ez a kis szünet, ám januártól újult erővel fogunk nekivágni a bajnokságnak és a Magyar Kupa-visszavágójának” – nyilatkozta Csicsu.

A listára még Horváth Viktória és Torma Lilla is felkerült az együttesünkből: előbbi a kilencedik, utóbbi a tizenegyedik pozíciót kaparintotta meg. Üveges Katalin összeállításában Krascsenics állhatott a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára, a második helyre Kota Gabriella, a harmadikra Vámosi Georgina futott be. Játékos-edzőnk két pontot adott Terdik Tamarának, egyet pedig Torma Lillának.

Fotó: Derencsényi István