Értékes ponttal gazdagodtunk

A Debreceni Egyetem gárdája azt is elbírta, hogy több kulcsembere nem léphetett pályára.

A DEAC női futsalcsapata nem valami jó előjelekkel várhatta a Budaörs elleni rangadót. Quirikó Vivien vezetőedző különböző okok miatt több húzóemberét sem vethette be: Krascsenics Csilla, Fülöp Diána, Tóth Anita és Tóth Nóra is lemaradt a meccsről.

A problémáink ellenére remekül tartottuk magunkat. Mindkét oldalon akadtak góllal kecsegtető lehetőségek, de először csak a 14. percben rezdült meg a háló. Nem bántuk, hogy ennyit kellett várni az első találatra, ugyanis Nagy Anikó járt túl a hazai kapus eszén. Az örömünk nem tartott sokáig, ugyanis a 15. minutumban ellenfelünk egyik legjobbja, Megyeri Boglárka villant meg. Ekkor nem sokan gondolták azt, hogy Megyeri a megoldásával be is állította a végeredményt. A hátralévő időben sem unatkozhattunk, nálunk Torma Lilla több szép védést mutatott be, de a Pest megyeiek cerberusa sem unatkozott. Horváth Viktóriával például kétszer is a kapufa babrált ki, míg Czégény Zsuzsánna a gólvonal környékén mentett nagyot.

“Több játékosunk kidőlt a hétvégére, így nem tudtuk teljes egészében megvalósítani azt, amire az edzéseken készültünk. A játék képet tekintve alakulhatott volna jobban, de rosszabbul is a meccs, így összeségében nem vagyunk elégedetlenek az egy ponttal. A lányokat minden dicséret megilleti, nagy küzdelemben sikerült pontot szereznünk egy jó formában lévő Budaörs ellen. A legfontosabb, hogy a betegeink és a sérültjeink mihamarabb vissza tudjanak térni” – összegzett Quirikó Vivien vezetőedző.

Női futsal NB I 6. forduló
Budaörs-Endo Plus Service-DEAC 1-1 (1-1)
gólszerzők: Megyeri (15.), ill. Nagy A. (14.)
A DEAC összeállítása: Torma – Czégény, Üveges, Nagy A., Horváth V. Cserék: Kajári, Pócsik, Sovány, Gajzágó. Vezetőedző: Quirikó Vivien.