Gajzágó Flóra: megvédhetjük a címeinket

A Debreceni Egyetem alakulatához nyáron csatlakozó fiatal tehetség bízik a győztes rajtban.

Női futsalosaink az előző idényben dupláztak, ennek ellenére nem jóllakottan várják az új szezont. Együttesünknél a nyáron némi “vérfrissítés” történt, többek között Gajzágó Flóra is csatlakozott a keretünkhöz.

“Úgy érzem, a felkészülésünk remekül sikerült, ezt támasztja alá a kijevi tornagyőzelmünk, valamint a Thelena Kupán elért második helyünk. Az ukrán fővárosban azt is megtapasztalhattuk, hogy nemzetközi szinten mire vagyunk képesek. Tolnán a végére kicsit elfogytunk, emiatt nem sikerült megszereznünk az aranyérmet. Nekem a futsal új közegnek számít, így az előző hetek során próbáltam felvenni a ritmust, emellett igyekeztem elsajátítani a taktikai dolgokat. Minden téren látok esélyt a további fejlődésre, ám főleg védekezésben kell előrelépnem. Hogy milyen céljaink lehetnek az új szezonban? Erős csapatot alkotunk, így képesnek tartom magunkat arra, hogy megvédjük a címeinket” – nyilatkozta Gajzágó Flóra.

Vasárnap 18.30-tól rangadóval kezdjük a bajnokságot, hiszen a Budaörsöt látjuk vendégül a DESOK-ban.

“A budaörsiek a nyáron kiválóan erősítettek, ettől függetlenül itthon akarjuk tartani a három pontot. Egy sikeres rajt fontos lenne, hiszen lendületet adhatna a folytatásra” – mutatott rá a 19 esztendős játékos.

Gajzágó önbizalomtól duzzadva várhatja az élvonal nyitányát, ugyanis az NB II-es labdarúgócsapat tagjaként három győzelmet ünnepelhetett az utóbbi hetek során.

“A hibátlan mutató miatt természetesen boldog vagyok, de nem lehet felhőtlen az örömöm, mivel egy combsérülés miatt eddig nem tudtam annyit segíteni az együttesnek, amennyit előzetesen terveztem. Szerencsére már jobban vagyok, főleg fejben kellett összeszednem magam” – zárta mondandóját ifjú tehetségünk.

Fotók: Papp Attila