Hibátlan mutatóval zártuk az előző fordulót

A Debreceni Egyetem tehetséges futsalosai nem spóroltak a gólokkal a hétvégén.

A DEAC U17-es fiú futsalcsapata álomrajtot vett a bajnokságban. Tehetségeink három meccset követően makulátlan mérleggel rendelkeznek, ezzel rajtuk kívül csak a Kecskemét és a Berettyóújfalu büszkélkedhet. Vass Ottó tanítványai a hétvégén a Kistarcsa ellen rendeztek gálaelőadást. Ugyan az első gólra tizenkét percet kellett várni, de Tercza Gergő megmozdulása után beindult a gépezet. Tercza és Puskás vezérletével a szünetben már 5-0-ra vezettünk. A folytatásban sem lassítottunk, ennek köszönhetően 12-0-s diadallal zártuk az ütközetet.

“A mérkőzés elejétől kezdeményezően játszottunk, de ez az első találatig görcsösséggel párosult. A vezetés megszerzése után felszabadultak a játékosaim, akik nagyszerűen futsaloztak, és ekkor már sorban jöttek a gólok. Ami igazán tetszett, hogy a nagy előny ellenére sem vettek vissza, és koncentráltan tették a dolgukat az utolsó pillanatig. Ellenfelünknek sok sikert kívánok a bajnokság további részéhez!” – nyilatkozta Vass Ottó.

A tabella:

U20-as egyletünk két vereséggel nyitotta a szezont, de szombaton megszületett az első siker. Remekül nyitottuk a találkozót, hiszen Konyári és Komlósi villanásainak hála az ötödik minutumban már 2-0 állt az eredményjelzőn. Szládek Bence hamar szépített, ezt követően az első játékrészben már nem zördültek meg a hálók. A második játékrészt egy 3-0-s sorozattal indítottuk, vagyis közel kerültünk a három ponthoz. A lefújásig a kistarcsaiak nem dolgozták le a hátrányukat, a győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben.

“Jobban kezdtük az összecsapást, ez már az elején gólokban is megmutatkozott. 2-0 után hamar jött a szépítés, majd a szünetig igyekeztünk az ellenfélre erőltetni az akaratunkat, de sajnos a sok kidolgozott helyzetből egyet sem értékesítettünk. A szünetben a pontrúgások precíz elvégzésére és a kontrák befejezésére hívtam fel a srácok figyelmét. A második játékrészt ennek fényében jól indítottuk. A Kistarcsa tartotta magát, és ha nem volt megfelelő a koncentrációnk, azt kihasználta. A győzelem még simább lehetett volna, ha kevésbé kapkodunk, valamint jobban összpontosítunk. Szerencsére az összes játékos kapott bizonyítási lehetőséget, és ezzel mindenki élt is” – fogalmazott Harmati Tamás.

A tabella:

Csapataink a következő játéknapon a Gyulaháza otthonában vendégeskednek.

Fiú Futsal I. osztály U17 Keleti csoport 4. forduló
DEAC-Kistarcsai VSC 12-0 (5-0)
gólszerzők: Tercza (12., 13., 20., 21., 34.), Puskás A. (16., 20., 34.), Komádi (22., 27.), Tóth Cs. (24.), Vona (38.)
A DEAC összeállítása: Harangi – Komádi, Tercza, Tóth Cs., Puskás A. Cserék: Ficsor, Kopjári, Vona. Edzők: Vass Ottó, Siska Gergő.

Fiú Futsal I. osztály U20 Keleti csoport 4. forduló
DEAC-Kistarcsai VSC 6-3 (2-1)
gólszerzők: Konyári (3.), Komlósi (5., 23.), Sándor K. (22.), Mónus (29.), Király (33.), Szládek (6.), Patai (32., 37.)
A DEAC összeállítása: Lakatos – Sándor K., Konyári, Sándor A., Komlósi. Cserék: Hűse, Király, Mónus, Nagy K. Edzők: Harmati Tamás, Siska Gergő.

Fotó: Papp Attila