Jó hétvégét zártunk

A Debreceni Egyetem csapatai vereség nélkül zárták a Nyírgyulajjal vívott mérkőzéseket.

A DEAC férfi futsalosai pénteken 9-1-es győzelmet arattak a nyírgyulajiak felett. Vasárnap az U20-as együttesünk is itthon tartotta a három pontot a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyeiek ellen. Ugyan a szünetben még a vendégek 2-1-re vezettek, de a folytatásban ritmust váltottak Kántor Tamás tanítványai, akik végül 7-4-re diadalmaskodtak. A találkozót Komlósi Péter három góllal zárta. Érdekesség, hogy a kapunkat az a Tóth Benedek védte, akinek pénteken Elek Gergő is lehetőséget adott a hajrában. Két összecsapás után hibátlan mutatóval rendelkezünk.

“Az első félidőt rosszul kezdtük, nem sok futsalelemet alkalmaztunk játék közben, hátrányba is kerültünk. Majd a második játékrészben sikerült megvalósítani azokat a dolgokat, amiket az edzéseken is gyakorlunk, ennek köszönhetően fordítottunk. Jó játékkal eredményesek és sikeresek tudtunk lenni” – összegzett Kántor Tamás.

U17-es gárdánk fordulatos mérkőzésen 6-6-os döntetlent ért el. Nálunk Vilmányi Dominik háromszor köszönt be, míg vetélytársunknál Hoksz Máté parádés napot fogott ki, hiszen négyszer “rázta meg a gólfát”. Nekünk egyébként ez volt ebben az idényben az első bajnokink.

Fiú futsal I. osztály U20 Keleti csoport
DEAC-Nyírgyulaj KSE 7-4 (1-2)
gólszerző: Fehér D. (9., 33.), Megyessy (26.), Komlósi P. (28., 33., 40.), Hernek (38.), ill. Lakatos D. (3.), Orosi (7., 40.), Kiss Z. (37.)

Fiú futsal I. osztály U17 Keleti csoport
DEAC-Nyírgyulaj KSE 6-6 (3-3)
gólszerző: Kopjári (3.), Vilmányi (6., 17., 28.), Tóth Cs. (30.), Farkas M. (35.), ill. Hoksz (7., 9., 22., 35.), Tasi A. (11.), Tasi B. (24.)