Kopjári Liza: Az első védés mindig megnyugtat

Az ifjú cerberus elmondta, nagyon örül annak, hogy tagja lehet a Debreceni Egyetem gárdájának.

A DEAC női futsalosai a hétvégén az Újpestet 5-0-ra győzték le. Ahhoz, hogy együttesünk ne kapjon gólt, kellettek Kopjári Liza bravúros hárításai is. A 21 esztendős kapuvédő a második félidőben váltotta Torma Lillát, és a lila-fehérek többször megkínálták jó lövésekkel, ám állta a sarat.

Hálás vagyok a vezetőedzőnek, hogy bizalmat szavazott nekem. Amikor beállok, mindig izgulok kissé, de az első védés megnyugtat. A meccs végét megnyomták az újpestiek, ám sokat jelentett, hogy hamar többgólos előnyre tettünk szert. Már az is óriási öröm, hogy tagja lehetek ennek a remek csapatnak. Torma Lillának köszönettel tartozom, mivel az edzéseken rengeteg segít, illetve hasznos információkat ad át – nyilatkozta tehetséges kapusunk.

Quirikó Vivien az értékelésében többek között Kopjári Liza produkcióját is méltatta.

Jól indítottuk a találkozót, és a helyzeteinkkel éltünk az elején. A szünetben azt kértem a lányoktól, hogy hasonló elánnal kezdjük a második játékrészt is. Az utolsó percekben sok lehetőséget elrontottunk, ennek ellenére magabiztosan nyertünk, külön pozitívum, hogy nem kaptunk gólt. Külön kiemelném Kopjári Lizát, mivel remekül szállt be a mérkőzésbe – összegzett a trénerünk.

A magabiztos diadalnak hála átvettük a vezetést a tabellán, a következő bajnokink december 10-én lesz, ekkor a TFSE-t látjuk vendégül a DESOK-ban.

A tabella: