Megint megtréfált minket a mumus

A Debreceni Egyetem együttese ebben a szezonban második alkalommal nem tudott pontot szerezni a bajnokságban.

A DEAC női futsalosai az NB I hatodik fordulójában a Tolna otthonában vendégeskedtek. Ellenfelünket ugyan az első játéknapon 3-2-re legyőztük, de az előző idényben többször is borsot tört az orrunk alá, így nem számítottunk könnyű mérkőzésre. Keretünkben helyet kapott az a Fülöp Diána, akit nemrég szerződtettünk.

Jól kezdtük a találkozót, Krascsenics Csilla a hatodik percben vette be Deczki Vanda kapuját. Tíz minutummal később Mogyorósi Zsuzsanna góljával egyenlítettek a tolnaiak. Az első félidőben több találatot nem szereztek a csapatok, vagyis a szünetben 1-1 állt az eredményjelzőn.

A huszonnegyedik minutumban már a Tolna ragadta magához a vezetést Szalkai Kitti révén. Sokáig nem módosult az állás, de a 37. percben felgyorsultak az események. Előbb Krascsenics köszönt be ismét, majd Csapó Orsolya állította be a 3-2-es végeredményt. Játékosunk egyébként ipari mennyiségben termeli a gólokat, jelenleg tizenkettőnél jár a mostani idényben.

Együttesünk a második veresége ellenére megőrizte a második helyét a táblázaton. Sőt, az Astra elveszítette a TFSE elleni rangadót, így a hátrányunk nem duzzadt az éllovassal szemben.

NB I 6. forduló
Tolna-Mözs-DEAC 3-2 (1-1)
gólszerző: Mogyorósi (16.), Szalkai (24.), Csapó (37.), ill. Krascsenics (6., 37.)