Megismétlődött a nem mindennapi végeredmény

A Debreceni Egyetem alakulata megőrizte a fórját a második helyezett Tolnával szemben.

Az éllovas DEAC női futsalosai a Tolna otthonában játszottak rangadót szombaton. A két gárda novemberi bajnokiján nem született gól, és a történelem megismételte magát, ugyanis ezúttal sem rezdültek meg a hálók.

Megint nem lehetett teljes a keretünk, mivel a sérüléssel bajlódó Krascsenics Csilla és Csepregi Gabriella sem léphetett pályára. Az első félidőben próbáltunk a stabil védekezésre összpontosítani, ettől függetlenül akadtak helyzeteink. Kiegyenlített küzdelmet láthatott a publikum, az iramra nem lehetett panasz.

A térfélcsere után több veszélyes lehetőség adódott előttünk, ám ezekkel sajnos nem éltünk. A döntetlen ellenére nem kell búslakodnunk, mivel a második tolnaiakkal szemben megmaradt az ötpontos előnyünk.

Az őszi meccshez hasonlóan taktikai csatát hozott ez a találkozó is. A gólszerzéshez mi álltunk közelebb, de sajnos nem tudtunk betalálni. A célunkat félig elértük, hiszen ha elszakadni nem is sikerült, de nem közelített meg minket a Tolna a tabellán. Összességében egy jó iramú, jó színvonalú mérkőzést játszottunk, annak ellenére is, hogy gól nem született – összegzett Quirikó Vivien.

NB I 14. forduló
2F-Bau Tolna-Mözs-DEAC 0-0
Tolna Városi Sportcsarnok, vezette: Szabó Péter, asszisztensek: Domokos Levente, Rácz Zoltán.
A DEAC összeállítása: Torma – Fülöp, Nagy A., Horváth V., Pócsik. Cserék: Kopjári, Tóth N., Üveges, Gajzágó, Czégény. Vezetőedző: Quirikó Vivien.

Fotó: Derencsényi István

Tabella: