MEGOSZTOZTUNK A PONTOKON A TOLNÁVAL

A Debreceni Egyetem női futsalcsapata a Tolna ellen folytatta a szereplését az élvonalban. Együttesünk a fordulatos meccsen 3-3-as döntetlent játszott a DESOK-ban.

Hazai környezetben léptek pályára női futsalosaink, a tolnaiak érkeztek a csarnokunkba. Riválisunk az előző körben a TFSE-Szertarsport.hu legyőzésével bizonyította, hogy nagy hiba lenne lebecsülni. Aktívabban kezdtük a mérkőzést, először Vaskovets került nagy helyzetbe, de védett Deczki. A vendégek kapusa a támadások szövögetéséből is kivette a részét. Krascsenics Csilla próbálkozásánál nem volt szerencsénk, hiszen a labda a kapufán csattant. A Tolna első említésre méltó lehetősége Bajcsy nevéhez kötődik, fejese nem talált kaput. Az első félidő vége két találatot hozott, előbb Krascsenics köszönt be, majd egy szöglet után Szöllős egyenlített.

A második játékrész elején Horváth Viktória góljával ismét megszereztük a vezetést, de Szöllős 4 perccel később újra megvillant. Szöllős főszereplő volt a meccsen, ugyanis duplája mellett Fehérnek adott gólpasszt (2-3). Sokáig nem örülhetett vetélytársunk, mivel néhány pillanattal később ismét döntetlen állt az eredményjelzőn, Horváth Petra járt túl a tolnai hálóőr eszén. A hátralévő időben már több gólt nem láthatott a publikum, a DEAC először játszott döntetlent ebben a bajnokságban.

“A helyzetkihasználással akadtak gondjaink, de a játékunk egészen rendben volt. Sajnálom, hogy elvesztettünk két pontot, ugyanis így nem tudtuk stabilizálni a helyünket a táblázat élén, bár a forduló többi eredményétől függetlenül listavezetők maradunk. Ettől függetlenül gratulálok a csapatnak, mivel a hozzáállásunkat nem érheti kritika. Nem törünk le, megyünk tovább. Nincs okunk panaszra, hiszen nagyon szépen szereplünk a bajnokságban. Hosszú az idény, és meglepetés bármikor történhet” – nyilatkozta Üveges Katalin.

“Az első és a második félidőben is mi domináltunk. A tolnaiak az első játékrészben talán az utazás miatt nem nyújtottak meggyőző teljesítményt, de a szünet után felébredtek. A folytatásban arra kell figyelnünk, hogy a lehetőségeinket jobb százalékban értékesítsük” – fogalmazott Krascsenics Csilla.

Női futsal NB I. 8.forduló
DEAC-Tolna-Mözs 3-3 (1-1)
gólszerző: Krascsenics (19.), Horváth V. (22.), Horváth P. (31.), ill. Szöllős (19., 26.), Fehér (31.)