Nagy Bence: Egyből tudtam, hogy nagy a baj

A Debreceni Egyetem alakulatának centere abban bízik, hogy társai érmes pozícióban fejezik be a szezont a bajnokságban.

A DEAC férfi futsalosai az előző héten óriási skalpot szereztek, mivel a címvédő Haladást 5-2-re verték. A fényes siker vezéráldozattal járt, ugyanis az első félidőben Nagy Bence kidőlt a sorból. Centerünk lába letapadt, és az orvosi vizsgálatok után kiderült, hogy elszakadt az elülső keresztszalagja. 24 éves játékosunkat már megműtötték, jelenleg otthon lábadozik.

Gyakorlatilag egyből tudtam, hogy a nagy baj, hiszen hallottam egy reccsenést – kezdte a beszélgetést Nagy. – A keresztszalagom mellett a meniscus is megsérült, illetve két porcom leszakadt, így hosszú kihagyás vár rám. Elképzelhető, hogy nyolc hónapot követően térhetek vissza. Az operáció előtt eléggé magam alatt voltam, de most már jobb a kedvem. Szerencsére a beavatkozás megfelelően sikerült, nyugalmi helyzetben nem fáj a lábam. A kórházban mutattak különböző gyakorlatokat, amiket itthon végezhetek, szerdától pedig a SET-ben fogok dolgozni – fogalmazott gólerős játékosunk, akinek karrierje során ez az első komolyabb sérülése.

Csapattársai támogatásából is profitálhat Nagy, hiszen előbb az Instagramra töltöttek fel egy videót, aztán a hétfői MVFC elleni megyei rangadón újabb üzenetet kapott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DEAC Futsal (@deacfutsal) által megosztott bejegyzés

Érzem a srácok támogatását, ez pedig rengeteg erőt ad. Mellettük a családtagjaim és a barátaim szintén sokat segítenek ebben a nehéz időszakban. A tegnapi rangadót a DESOK-ban tekintettem meg. Nehéz volt kívülről figyelni az eseményeket, jobban izgultam, mint a pályán szoktam. Van esély arra, hogy a csapat érmet szerez ebben az idényben. Az biztos, hogy nagyon fogok szurkolni a fiúknak! – zárta mondandóját Nagy Bence, aki a mostani idényben 12-szer köszönt be az NB I-ben.

Fotó: Derencsényi István