Négy játékosunk szerepelhet a magyar válogatottban

Quirikó Vivien szerint benne van a pakliban, hogy a DEAC kiválóságai a nemzeti együttesben is azonos sorban fognak majd játszani.

A magyar női futsalválogatottra szerdától újabb összetartás vár. Nemzeti együttesünk programjában két edzőmérkőzés is szerepel: szombaton és vasárnap Lengyelországgal csap össze Dunakesziben.

A lengyel csapat az utóbbi időben rengeteget fejlődött. Gyors és kellően agresszív játékosok alkotják a keretét. Legutóbb tavaly a horvátországi felkészülési tornán találkoztunk velük, akkor 2-0-ra kikaptunk. Sokat elárul az erejükről, hogy a legutóbbi Eb-selejtezőben az ukránokkal 1-1-es döntetlent játszottak. Ezen a két találkozón lesz lehetőségünk a különböző taktikai elemek gyakorlására. Ugyan nem tétmeccsek jönnek, ettől függetlenül szeretnénk minél eredményesebben szerepelni – nyilatkozta a DEAC trénere, Quirikó Vivien, aki Frank Tamás szövetségi kapitány munkáját pályaedzőként segíti.

A klubunkból ezúttal négyen kaptak meghívót: Horváth Viktória, Gajzágó Flóra, Nagy Anikó és Tóth Nóra teheti le a névjegyét.

Elképzelhető, hogy a játékosaink egy sorban szerepelnek majd, valószínűleg ki fogjuk próbálni ezt a felállást – zárta mondandóját Quirikó Vivien.