Nem becsülhetjük le az újoncot

A Debreceni Egyetem női futsalcsapata szombaton 19.30-tól a Budaörs otthonában vizitál. Ellenfelünk ugyan az előző idényben még a másodosztályban szerepelt, ennek ellenére André Antónia kemény meccset jósol.

A DEAC a Tolna legyőzésével indította az NB I 2020/2021-es idényét. A budaörsiek a Szekszárd otthonában 5-1-re diadalmaskodtak az első fordulóban, ezzel bizonyították, hogy helyük van a legjobbak között.

“Az igazat megvallva kicsit meglepett a Budaörs fölényes sikere” – jelentette ki André Antónia. “Ebből az eredményből is látszódik, hogy nem lesz egyszerű dolgunk a hétvégén. Az ellenfél játékosait fűtheti a bizonyítási vágy, hiszen meg akarják mutatni, hogy az élvonalban sem lehet őket leírni. Elképzelhetőnek tartom, hogy a szekszárdiak kicsit lebecsülték a budaörsieket, mi ebbe a hibába nem eshetünk bele. A Thelena Kupán már találkoztunk következő riválisunkkal, ezt a meccset 2-0-ra nyertük meg” – fogalmazott 20 esztendős futsalosunk.

Üveges Katalin tanítványai a mumusnak számító Tolnával csaptak össze a nyitányon: a 3-2-es siker ellenére játékos-edzőnkben maradt némi hiányérzet.

“Legutóbb márciusban játszottunk tétmérkőzést, nagyon érződött rajtunk a hosszú kihagyás. Nincs nagy baj, nem vagyunk rossz állapotban, szerintem meccsről meccsre fejlődni fogunk. Az sem mellékes, hogy ugyan nem volt szép a játékunk, de sikerült megszereznünk a három pontot. Abban biztos vagyok, hogy a Budaörs ellen jobb teljesítményre lesz szükség” – zárta mondandóját André Antónia.

Együttesünkben egyedül Horváth Viktória szereplése kérdéses, a többiek szerencsére egészségesek.

NB I 2. forduló
Budaörs Futsal-DEAC
2020. 09. 26. (szombat) 19:30, Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand