Nem tudtuk szépen lezárni a szezont

A Debreceni Egyetem egyik csapatának sem sikerült pontot szereznie a hétvégén.

A DEAC fiatal futsalosai a Rubeola elleni mérkőzésekkel fejezték be a 2020/2021-es idényt. U17-es játékosaink hiába szerezték meg háromszor is a vezetést, a hajrá az ellenfélnek sikerült jobban, így pont nélkül távoztak Kistarcsáról.

“Minden esélyünk megvolt a pontszerzésre, hiszen nagyszerűen játszottunk, de a mérkőzés végére elfáradtunk. Gratulálok a srácoknak az első szezonjukhoz, rengeteget sajátítottak el a futsalból” – összegzett Zákány Ferenc, akinek a csapata a nyolcadik helyen végzett a tabellán.

A végeredmény:

U20-as együttesünk előbb Varga Balázs, majd Serestyén Szabolcs góljával egyenlített, ám a folytatásban Hadzsi Máté vezérletével főleg a Rubeola akarata érvényesült.

“Sokat hibáztunk elöl és hátul egyaránt, amit ellenfelünk könyörtelenül kihasznált. Nagyobb koncentrációval szorosabbá tehettük volna a mérkőzést” – hangsúlyozta Zákány Ferenc.

Ez a korosztályunk 18 összecsapás alatt 29 ponttal gazdagodott, ami a 6. pozícióra volt elegendő.

A végeredmény: 

Fiú Futsal I. osztály U17 Keleti csoport 18. forduló
Rubeola FC-DEAC 4-3 (1-1)
gólszerző: Beteschek (8., 38.), Deák (25.), Kelemen (37.), ill. Tóth Cs. (4.), Komádi (22.), Puskás A. (35.)
A DEAC összeállítása: Farkas, Komádi, Kopjári, Tóth Cs., Puskás A. Edző: Zákány Ferenc.

Fiú Futsal I. osztály U20 Keleti csoport 18. forduló
Rubeola FC-DEAC 7-4 (2-1)
gólszerző: Hadzsi (3., 26., 30.), Balogh B. (14., 40.), Bimbó (36.), Kovács B. (38.), ill. Varga B. (9.), Serestyén (25.), Csirkés (32.), Fehér D. (40.)
A DEAC összeállítása: Tóth B. – Konyári, Sándor A., Serestyén, Csirkés. Cserék: Fehér D., Megyessy, Varga B., Gorzsás. Edző: Zákány Ferenc.