Sándor Attila: örökre emlékezni fogok az első gólomra

Az ifjú futsalos elmondta, a Debreceni Egyetem alakulata valószínűleg az összes játékosát bevetheti a fővárosban.

A DEAC férfi futsalosai az Újpest elleni bajnokival nyitják a következő hetet. A lila-fehérek az előző nyolc forduló alatt kilenc pontot szereztek, ezzel a hetedik helyen állnak a tabellán. Elek Gergő legénysége a Kecskeméthez, a Berettyóújfaluhoz és a Veszprémhez hasonlóan tizenhat egységgel rendelkezik, de a jobb gólkülönbségének hála a második pozícióban tanyázik. A cívisvárosiak a nyáron két edzőmeccset játszottak az újpestiekkel, így viszonylag friss emlékeik vannak róluk.

“Azokat a találkozókat elveszítettük, bízunk benne, hogy most fordulni fog a kocka. Szerintem nagyon küzdelmes összecsapás vár ránk, ellenfelünk a Haladást és a Mezei Villt is megszorongatta, ez figyelmeztető jel lehet, ám nekünk elsősorban a saját dolgainkra kell összpontosítanunk. Úgy néz ki, hogy teljes lesz a keretünk, ez pedig növelheti az optimizmusunkat. Reménykedem az újabb sikerben, ami megint lökést adhatna a csapatnak, emellett jó lenne, ha a vezetőedzőtől ismét bizonyítási lehetőséget kapnék” – nyilatkozta Sándor Attila.

Együttesünk az előző játéknapon a Nyírgyulaj ellen rendezett gálaelőadást. A 8-3-as diadal Sándor számára duplán fontos volt, ugyanis először köszönt be az NB I-ben.

“Örökre emlékezni fogok az első találatomra, ami a csapattársaim érdeme is, ugyanis napról napra rengeteg segítséget kapok tőlük. Leírhatatlan érzés kerített hatalmába, amikor gólt szereztem. A családtagok mellett az osztálytársaim és a barátaim szintén gratuláltak nekem. Sok dologban kell még fejlődnöm, például gyorsabban kell döntéseket hoznom a pályán. Szerencsére fizikális szempontból nem rossz a helyzetem, hiszen az ellenfeleim nehezen tudnak elnyomni” – mutatott rá 18 esztendős tehetségünk, akinek ez az első idénye a felnőttek között.

Férfi futsal NB I 9. forduló
Újpest FC-220 Volt-DEAC
2021. 10. 25. (hétfő) 20:45, UTE Labdarúgó Akadémia

A tabella: