Torma Lilla: Címvédőként minden meccsen a győzelem a célunk

A remek kapus úgy véli, a Debreceni Egyetem csapata hasznos tapasztalatokat szerzett Portugáliában.

A negyedik fordulót rendezik meg vasárnap a női futsal NB I-ben, a játéknap rangadóját pedig a DEAC vívja a TFSE otthonában. A fővárosi csapatnak az előző szezon nem sikerült valami jól, mivel hatodik lett, de nyáron remekül erősített, elég csak Kota Gabriella vagy Varga Adél megszerzésére gondolni, így újra régi fényében tündökölhet. Quirikó Vivien tanítványai a Budaörs elleni 3-3-as döntetlennel indították ezt a szezont, aztán az Újpest csarnokában 5-1-re nyertek.

Úgy gondolom, a fővárosiak még nem értek össze teljesen, bár azt is látni kell, hogy mi sem vagyunk csúcsformában, érződik rajtunk az idény eleji forma, ettől függetlenül parázs mérkőzésre számítok. Címvédőként minden meccsen a győzelem a célunk, ez a hétvégén sem változik. Elképzelhető, hogy nem lesz teljes a keretünk, mivel Csepregi Gabriella betegséggel, Krascsenics Csilla pedig sérüléssel bajlódik, ennek ellenére bizakodó vagyok – nyilatkozta Torma Lilla.

Együttesünk az előző héten Portugáliában vett részt egy tornán, amelyen a Futsal Rotterdamot (3-0) és a Paris ACASA-t (9-1) két vállra fektette, ám a Santa Luzia ellen nem jött össze a bravúr (1-3), ennek ellenére az előkelő második helyen zárt. Torma Lilla egyéni díjjal is gazdagodott Viana de Castelóban, mivel őt választották a viadal legjobb kapusának.

Természetesen nagyon örülök ennek az elismerésnek, amelynek az értékét növeli, hogy ebben a mezőnyben láttak engem a legjobbnak. A francia és a holland csapat ellen nem sok védenivalóm volt, de a portugál játékosok eléggé megdolgoztattak. A sok utazás és a zsúfolt program miatt elég fárasztó volt ez a hétvége, de nagyon jó élményekkel gazdagodtunk – mutatott rá kiváló kapuvédőnk.

Női futsal NB I 4. forduló
TFSE-Bestrong-DEAC
2022. 10. 02. (vasárnap) 17:00, Sterbinszky Amália Sportcsarnok

A tabella: