Új terepen is remekeltek

A Debreceni Egyetem női futsalcsapata kiváló teljesítményt nyújtott a strandfoci NB I első hétvégéjén. Üveges Katalin együttese a jó rajt után az éremszerzésben is bízhat.

Balatonlellén, a Napfény strandon megkezdődött a strandfoci bajnokság a hétvégén. A DEAC a MOL Fehérvár elleni 7-1-es győzelemmel nyitotta a pontvadászatot, majd a Metis a ráadásban múlta felül együttesünket. Vasárnap a Kelen ellen ismét gólparádét tartottak a lányok, 7-2-es végeredménnyel zárult a találkozó. Az Astra-játékosokat felvonultató Keresztes Lovagokkal vívott mérkőzésen szintén megszereztük a három pontot. Üveges Katalin tanítványai látványosabbnál látványosabb gólokat szerezve keserítették meg az ellenfelek dolgát.

“A torna jó lehetőséget biztosít arra, hogy a csapat még inkább összeszokjon. Örömmel tapasztaltam, hogy a csajok szeretik egymást, és élvezettel vetették bele magukat a küzdelembe. A bajnokság előtt csupán kétszer edzettünk homokon, ennek ellenére jó teljesítményt nyújtottunk. Az eddigi meccseket és az elszántságot látva már reménykedünk a dobogós helyezésben” – nyilatkozta Üveges Katalin.

Csapatunkra szombaton a Lupa Beach Budaörs és a Nyírség NSC vár, míg másnap a Tolnával és a Ziccer NLSE együttesével találkozunk. Vasárnap az is kiderül, hogy a DEAC milyen pozícióban végez az NB I-ben.

A hétvége eredményei:

MOL Fehérvár FC-DEAC 1-7
DEAC-Metis NFC 3-4 (hosszabbítás után)
DEAC-Kelen SC 7-2
Keresztes Lovagok-DEAC 2-4