Vass Ottó: Nem gondolkodtam a klubváltáson

A játékos elmondta, minden téren sokat lépett előre a Debreceni Egyetem alakulatában.

Krajcsi Bence után Vass Ottóval hosszabbítottunk szerződést, így a 24 esztendős futsalos a következő idényben is nálunk fog szerepelni. Vass tavaly nyáron a Nyírgyulajtól érkezett a csapatunkhoz.

Jól érzem magam a DEAC-ban, azt tapasztalom, hogy megbecsülnek, emiatt nem gondolkodtam a klubváltáson. Taktiailag és mentálisan rengeteget fejlődtem, mióta itt futsalozom. Annak külön örültem, hogy edzőként is kipróbálhattam magam az utánpótlásban, a jelek szerint folytathatom ezt a munkát. Nagy kérdés, mennyire alakul át a keretünk, de bizakodom, hiszen Elek Gergő vezetőedző mindig erős együttest épít. Ebben az évben komoly sikereket értünk el, amivel sokakat meglephettünk, ám én már a nyári felkészülési meccsek során optimista voltam. Hogy mi lehet a célunk az új szezonban? Szerintem elvárható tőlünk a felsőházba jutás, ott pedig bármi megtörténhet – nyilatkozta Vass Ottó.

Vass a szünet alatt sem unatkozik, hiszen augusztusban megnősül, így gőzerővel megy a szervezés.

Viszonylag nagy lagzink lesz, mivel kb. 150 vendéget hívunk meg. Sok a teendő az esküvővel kapcsolatban, emellett próbálok minél több időt eltölteni a szeretteimmel – árulta el a játékosunk.