Hosszabbítás két fontos helyi partnerrel

A Scitec Nutrition debreceni termékpartnere és a Pannónia Kincse a következő szezonban is támogatja a DEAC Gladiatorst.

Tavaly két fontos partnere lett a Debreceni Egyetem amerikaifutball-csapatának, akik a koronavírus-járvány ellenére is lelkes támogatók maradtak. A Pannónia Kincse és a Scitec Nutrition helyi termékpartnere óriási segítséget nyújtott az együttesnek akár szervezési, akár a játékosok fejlesztése terén. Az együttműködés 2021-ben is folytatódik, ugyanis csütörtökön a Scitec Nutrition helyi termékpartnerének üzletvezetője, Kánnár Gergely, illetve a Pannónia Kincse tulajdonosa, Nagy Gyula Lóczi Lászlóné Kovács Mariannával találkozott és aláírták a szerződést erre az évre is.

A Scitec Nutrition az elmúlt több mint 20 évben Európa egyik vezető sport-táplálékkiegészítő márkájává fejlődött kiváló ízeinek, egyszerű használhatóságának és számos innovatív megoldásának köszönhetően. Prémium minőségű termékeit több mint 90 országban fogyasztják sportolók és az aktív, egészségtudatos életmód követői. A cég ráadásul a Magyar Olimpiai csapat hivatalos sport-táplálékkiegészítő szállítója és arany fokozatú támogatója.

A Pannónia Kincse Magyarország ásványvizei közül az egyik legsportolóbarátabb frissítő. A cég 2014-ben megkezdte egy igazán magyar ásványvíz forgalmazását. A víz természetes ásványvíz, és lúgos hatású. Sokak számára már ismert a debreceni sport világából, hiszen a DVSC Schaeffler női kézilabdacsapatának is fontos partnere.

Így a szezon kezdete előtt nem sokkal a DEAC Gladiators szorosabbra tudta fűzni együttműködését két kiemelt partnerével.

Képek: Makranczi László