Szigorú óvintézkedések a Gladiators-Steelers mérkőzésen

A mérkőzés teljes ideje alatt maszkot kell viselni és tartani kell a védőtávolságot. A szabályokat be nem tartó nézőket kivezetik a létesítmény területéről.

Keleti rangadót vív a DEAC Gladiators amerikaifutball-csapat a rájátszásért a Miskolc Steelersszel november 8-án, vasárnap 13 órától, a Debreceni Egyetem Dóczy utcai Sportközpontjának a műfüves pályáján. A találkozóra a nézők számára ingyenes a belépés. Azonban a kormány november 4-i rendelete alapján fontos szabályokat kell betartani a létesítményen belül, amihez a szurkolók együttműködését kéri a klub. A mérkőzésen kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk használata! Emellett a lelátón minden harmadik széken lehet majd helyet foglalni. A találkozón biztonsági szolgálat is lesz, így aki felszólítás ellenére sem tesz eleget a szabályoknak, azt kivezetik a létesítmény területéről.

Megkérjük kedves szurkolóinkat, hogy a Teniszke Sport és Egyetemi Klub oldalán lépjenek be, ahol csak egy kötelező testhőmérséklet mérést követően léphetnek be a Sportközpontba. Kérjük továbbá a kilátogatókat, hogy a találkozó ideje alatt a játékosokkal és az edzőkkel ne érintkezzenek!

A hatóságok minden rendezvényt ellenőrizni fognak, ha kell, pénzbírságot szabnak ki, és azokat a helyeket, ahol nem tartják be a szabályokat, azonnal bezárják!

Mutassuk meg, lehet úgy szurkolni, hogy vigyázunk egymásra és betartjuk a járványügyi intézkedéseket!

Amennyiben biztonságban, az otthon melegéből szeretnék támogatni csapatunkat abban, hogy bejusson a rájátszásba, akkor livestream linken keresztül is követhetik az összecsapás történéseit.