A vidámságé volt a főszerep

A gyerekek az Erste Liga Matiné minden percét élvezték – FOTÓKKAL!

Mint ismert, a Magyar Jégkorong Szövetség és az Erste Bank közös rendezvénysorozata, az Erste Liga Matiné ma Debrecenbe érkezett, így a DVTK elleni meccset megelőzően színes programok várták az érdeklődőket.

A gyerekek legnagyobb örömére a DEAC, a DVTK és a magyar jégkorongsport kabalafigurája is képviseltette magát a rendezvényen, de a mérkőzés kezdetére megérkezett Betyár, a Debrecenben zajló gyorskorcsolya világkupa kabalája is.

A Debreceni Jégcsarnok melletti rekortánpályán már fél egykor gyülekeztek az emberek, még Miskolcról is jöttek kis szurkolók, akik csatlakoztak a programokhoz. A kicsik kipróbálhatták a kapura lövést, részt vettek korongtorony-építésben, óriás puzzlekockákat raktak ki és sok-sok fotót készült a Magyar Kupa-serleggel. A legnépszerűbbek természetesen Csúszkáék voltak, akik remekül elszórakoztatták a gyerekeket.

A mérkőzés szüneteiben kvízjátékon vehettek részt a szurkolók, a meccs alatt pedig a DEAC cheerleaderei gondoskodtak a jó hangulatról.

Akik a Magyar Kupával készült képeket elküldik a papp.nora@deac.hu e-mail címre páros belépőt nyerhetnek a DEAC egy tetszőleges hazai Erste Liga-mérkőzésére.

FOTÓK A MATINÉRÓL