DEAC-Titánok: megkezdődött a jegyértékesítés, de csak félház lehet!

Csapatunk hétfőn hazai környezetben, a Fehérvári Titánok ellen kezdi meg szereplését az Erste Liga 2020-2021-es szezonjában. Jegyek online már kaphatók.

Fontos információ szurkolóink számára, hogy a Magyar Jégkorong Szövetség az Erste Liga mérkőzéseire az egyidejűleg beengedhető nézők összlétszámát a jégcsarnok befogadóképességének 50 százalékában korlátozza, ami azt jelenti, hogy a hétfőn 20 órakor a Debreceni Jégcsarnokban rendezendő találkozóra maximum 250 néző jöhet, ebből 25 fő vendégszurkoló.

További intézkedés, hogy a mérkőzésekre kizárólag online jegyértékesítésre van lehetőség, a helyszíni árusítás átmenetileg nem megengedett, így a hétfői meccsre a belépőket csak az Eventim jegyértékesítő felületén  vásárolhatják meg szurkolóink.

A bérletesek helyeit természetesen fenntartjuk!

A mérkőzésre csak egészséges, tüneteket nem mutató személyek engedhetők be, ennek ellenőrzésére a csarnokba lépés előtt mindenkinél testhőmérsékletet mérnek, ezért számolni kell azzal, hogy a belépés hosszabb időt vesz igénybe.

Csak maszkban lehet bejönni a csarnokba, és a mérkőzés alatt is végig viselni kell. Ajánlott a távolságtartási előírások (min. 1,5 méter) betartása is.

Erste Liga
DEAC – Fehérvári Titánok
szeptember 14., 20.00 Debreceni Jégcsarnok
Jegyek kizárólag itt!