Dominik Novotny: Debrecen a második otthonom

A DEAC cseh játékosa újabb szezonra szóló szerződést írt alá klubjával.

Régi motorosnak számít a Debreceni Egyetem csapatában Dominik Novotny, ugyanis 2018 óta erősíti a fekete-fehéreket. Most eldőlt, hogy a támadó a 2024/2025-ös idényt is nálunk tölti, hiszen aláírta újabb szerződését. A 31 esztendős hokis így kommentálta az elmúlt napok történéseit:

– Nagyon jól érzem magam a DEAC-ban, és nagyra értékelem, hogy idősebb játékosként is számít rám a klub. Szeretném ezt meghálálni a következő szezonban is. Szeretem Debrecent, a második otthonomnak érzem a várost. Nem kellett hosszan tárgyalnunk a vezetőséggel, mindkét fél ugyanazt akarta, ezért hamar aláírtuk a megállapodást – mondta a DEAC 96-os számú mezét viselő játékos, aki az előttünk álló időszakról is szót ejtett.

– Ígérhetem, hogy mindent megteszünk majd a minél eredményesebb szereplésért, szeretnénk jó és hatékony jégkorongot elővezetni a következő szezonban. Emellett boldoggá akarjuk tenni a szurkolóinkat, akik mindvégig támogattak bennünket, holott voltak nehézségeink az elmúlt idényben. Ki akarjuk szolgálni a hűséges közönségünket a jövőben – mondta a cseh hokis.

Dominik Novotny 45 mérkőzésen lépett pályára az elmúlt idényben. Az elért 31 pontja 16 gólból és 15 asszisztből tevődik össze.