Hári Norbert: Egy pillanatig sem adtuk fel

Történelmi sikert ért el a Debreceni Egyetem jégkorongcsapata azzal, hogy megnyerte a Magyar Kupát. A döntőben ráadásul a jóval nagyobb költségvetéssel rendelkező, az osztrák jégkorongligában (EBEL) szereplő Hydro Fehérvár AV19 gárdáját sikerült hosszabbításban 5-4-re legyőzni.

A második harmad végén Hári Norbert is eredményesnek bizonyult, és ennek a Hári-találatnak jobban örültünk, mintha ugyanez a vezetéknév a Fehérvár gólszerzői között lett volna feltüntetve. A két testvér először játszott egymás ellen.

Ez még soha nem fordult elő, szóval nagy élmény volt számomra, hogy a bátyám a másik csapatban játszott – reflektált mosolyogva a DEAC kiválósága, aki a mérkőzésre is visszatekintett. – Nagyon jó meccset játszottunk, végig szoros volt a küzdelem. A harmadik harmad előtt még két góllal vezettünk, ám a fehérváriak fordítottak. Mentünk tovább előre, és sikerült egyenlíteni, a hosszabbításban pedig a győztes gólt is megszereztük. A siker kulcsa az volt, hogy végig hittünk magunkban, és akkor sem adtuk fel, amikor az ellenfelünk átvette a vezetést. A Brassó elleni párharc után nagyon csalódottak voltunk, hogy nem sikerült az Erste Liga-döntőbe jutni, de a kupa elhódítása kárpótolt bennünket. Nagyon örülünk ennek a sikernek” – zárta Hári Norbert.