Hetényi Zoli ismét az All Stars-csapatban!

Szombat délután látott napvilágot a hír, hogy lezárult a Jégkorongozók Érdekvédelmi Szervezete által a második alkalommal kiírt szavazás, amelynek során a játékosok voksoltak a 2019-20-as szezon legjobb magyarjaira.

A tavalyi szavazáshoz viszonyítva a lista mindhárom csatárposzton változott; Galanisz, Nagy Gergő és Terbócs került az aktuális álomcsapatba. A védelem viszont változatlan maradt, Stipsicz és Pozsgai mellett újra a mi fiúnk, Hetényi Zoli lett az All Stars-együttes hálóőre! Amikor megkerestük, kiváló kapusunk már ismerte a szavazás végeredményét és készséggel vállalkozott a kommentálására.

 Éppen a külföldi bajnokságokról próbáltam információhoz jutni az interneten, amikor megláttam a hírt a szavazásról – kezdte Hetényi Zoltán. – Az utóbbi időszakban nem is gondoltam ilyesmire, meg is lepődtem egy kicsit, de igen jólesett az elismerés. Örülök, hogy engem választottak, de az első gondolatom az volt: simán elcserélném egy bajnoki döntőre! A helyezésünk némileg csalódás volt számomra, hiszen magasabbra tettük a lécet és szerintem ennél több is volt ebben a társaságban. Szerettünk volna bravúrral zárni a szezont, de nincs mit tenni; jövőre újra nekifutunk a feladatnak! Jelenleg a kényszerpihenő időszakában vagyunk, a csapattársaimhoz hasonlóan én is egyénileg készülök, próbálom formában tartani magamat. Még reménykedem, hogy a mi világbajnokságunkat nem fogják törölni, így megküzdhetek a helyemért a vb-keretben, és módom lesz majd bizonyítani! Természetesen a magam részéről minden tőlem telhetőt megteszek ezért! Egy gondolat erejéig visszatérve még az előző szezonra; köszönjük a támogatást a Debreceni Egyetemnek, a lelkes buzdítást a szurkolóknak, azon leszünk, hogy a folyamatos segítséget a jövő szezonban még jobb eredménnyel viszonozzuk!

=MK=