PÉNTEKTŐL ONLINE, ÉLŐBEN IS NÉZHETŐEK A DEAC HOKIMECCSEI

Vérbeli rangadón, a DEAC-UTE Erste Liga presztízscsatán debütál a DEAC jégkorongszakosztályának új szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy mostantól bárki online, élőben követhesse kedvenc együttese meccseit. Ez legfőképpen a Derék utcára érkező vendégcsapatok –otthon maradó- szurkolóinak lehet nagyon jó hír.

A fizetős streamingszolgáltatást a DEAC megbízásából a Sportstream.hu végzi. A közvetítő csapat a Magyar Jégkorong Szövetség támogatásával dolgozik egységes, „jégkorongos” arculattal. A szurkolók egy debreceni DEAC mérkőzést 4 Euróért nézhetnek meg. Nincs más dolguk, mint regisztrálni a felületen, az egyes találkozók megtekintéséért pedig bankkártyával fizethetnek. Fontos információ még, hogy egy felhasználó egy azonosított eszközön tekintheti meg az adott mérkőzést.

Mindemellett továbbra is várjuk nagyszerű hangulatot varázsoló drukkereinket a hazai meccsekre a Debreceni Jégcsarnokba – főképp úgy, hogy pénteken és vasárnap két igazi rangadó jön. Viszont a streaming szolgáltatással innentől az is átélheti egy-egy viadal izgalmait – s nem marad le kedvenc csapatának egyetlen derbijéről sem – aki mondjuk, betegség vagy más elfoglaltság miatt nem tud ott lenni a Derék utcán.

Íme, a link a holnapi meccsre: https://sportstream.hu/?page_id=416

PKZs.