Remek meccset játszottak

Vojtech Kloz, a debreceni hokis jó folytatásban bízik a Dunaújváros ellen.

Szoros összecsapást vívott szerda este a DEAC és a Ferencváros a Tüskecsarnokban, az Erste Liga alapszakaszában lejátszott mérkőzést 4–3-ra a fővárosiak nyerték meg. Az első játékrészben kétgólos vezetést szerzett az FTC, a második húsz perc döntetlent hozott, míg a harmadikat a hajdúságiak 1–0-ra megnyerték.

– Remek meccset játszottunk szerdán, noha az első harmadban gyengébben teljesítettünk, hiszen három gólt is kaptunk. A folytatásban már jól hokizott az egész csapat, keményen dolgoztunk és minden korongért megküzdöttünk. Olyan volt a meccs hangulata, tempója, mintha már a rájátszásban zajlott volna. Tudjuk, hogy a playoffban is a zöldekkel kell megharcolnunk, ennek is volt köszönhető, hogy eléggé paprikás mérkőzést játszottunk. Meg akartuk mutatni, hogy mindenre készen állunk – értékelte a találkozót a Debreceni Egyetem hátvédje, Vojtech Kloz.

A cseh játékos azt is elmondta, természetesen fáradtak voltak a meccset követően, de ez ilyenkor természetes, mert keményen edzettek a rájátszásra, hogy ott a legjobb formában legyenek.

A ki-ki meccsek előtt azonban még hátra van két találkozó a Dunaújváros ellen, előbb pénteken 18.30-kor hazai pályán, majd másnap fél négykor idegenben.

– Az előttünk álló két meccs természetesen más lesz, mint amelyek utána várnak ránk, ám dominálni akarunk és eredményesen szerepelni a hétvégén is – fogalmazott Kloz.

Erste Liga
DEAC–Dunaújvárosi Acélbikák
péntek 18:30., Debreceni Jégcsarnok

Dunaújvárosi Acélbikák–DEAC
szombat 15:30., Dunaújvárosi Jégcsarnok