Sikeres edzőtábort zártak a mieink

A hét második felét a DEAC-os srácok Sátoraljaújhelyen töltötték, ahol edzőtáborozással készültek az új jégkorongszezonra.

Vasárnap déltájban a társaság már a hazaútra készülődött, amikor György Józsefet arra kértük, foglalja össze röviden az elmúlt öt nap történéseit.

Ideális körülmények között tudtunk készülődni – válaszolta a vezetőedző –, és sikerült megvalósítani mindazt, amit ezekre a napokra tervbe vettünk. Csak dicsérni tudom a játékosaimat, akik példamutatóan álltak bele a munkába, mindenki a lehető legkomolyabban vette az edzéseket. Igyekeztünk kihasználni a megszokottól eltérő földrajzi adottságokat, az erőnléti munka mellett az állóképességet fejlesztő, hosszabb futások is szerepeltek a programban. Nyolc alkalommal tudtunk jégre menni, ami hozzájárult ahhoz, hogy jobban megismerjék egymás stílusát a srácok, és hasznos következtetések levonására adott lehetőséget az edzőknek. Az említett célok elérését szolgálták a csapatépítő tréningek is. A hét végéhez közeledve többeket utolért a fáradtság, de ezzel sikerült megbirkózni, többek között a jó hangulatnak köszönhetően. Az edzőtáborban nyújtott teljesítményeket így abszolút pozitívan értékelhetjük. Hasznos napokat töltöttünk Zemplénben, a héten már itthon folytatjuk a tréningeket – fejezte be mondandóját György József.

=MK=