Változás a szakmai stábban

Hamarosan új edzőpáros érkezik a felnőttcsapat kispadjára.

A DEAC jégkorongcsapata az elmúlt három év eredményes szereplése után idén várakozáson alul teljesített. Bár az idény jól indult a Szuperkupa-győzelemmel, ám az Erste Ligában már kevésbé jöttek az eredmények, emiatt az alapszakaszban nem sikerült az első hatban végezni. Playoff-kvalifikációra kényszerült együttesünk, a FEHA19 elleni párharcot pedig söpréssel a fehérváriak nyerték, így a DEAC idő előtt fejezte be a szezont.

A rosszul zárt bajnokság következményeként a vezetőedző, György József a felnőttcsapatnál nyáron lejáró szerződését nem hosszabbítja meg, a jövőben újra a debreceni utánpótlás szakmai vonalát szeretné erősíteni.

Kecskeméti Áron a DEAC Jégkorong Akadémia szakmai igazgatói posztját tölti be, ami teljes embert kíván, ezen feladata mellett nem tudná maximálisan a másodedzői teendőket ellátni a felnőttgárdánál, ugyanakkor a kapusok felkészítését továbbra is segíti.

Mindkét szakembernek köszönjük az első csapatnál eddig végzett áldozatos munkáját!

Az új stáb kialakítása folyamatban van. A vezetőség arra törekszik, hogy olyan szakemberek üljenek a kispadra, akik alkalmazkodni tudnak a klub filozófiájához, az egyetemi szemlélethez, és irányításukkal a csapat eredményesebben tud szerepelni a következő időszakban. A cél, hogy a jégkorongot szerető szurkolóinknak a jövőben is sok örömet szerezzünk.