A Ferencvároshoz látogat csapatunk

A DEAC együttese szombaton a bajnokságban eddig százszázalékos FTC U22 otthonában lép pályára az NB I/B 8. fordulójában.

Bő egy hónap után játszik ismét bajnokit a Debreceni Egyetem kézilabdacsapata. Az ellenfél az FTC U22-es együttese lesz, a találkozóra szombaton 18 órakor kerül sor Budapesten, az Elek Gyula Arénában. A mérkőzés megrendezését hosszas egyeztetés előzte meg, hiszen mindkét oldalon vannak hiányzók, ám a két klub végül abban maradt, hogy lejátssza a találkozót.

A mieink utoljára október 17-én léptek pályára a bajnokságban. Az erősen tartalékos csapatunk akkor kikapott a Kecskeméttől. A Ferencváros ugyanezen a hétvégén nyert hazai pályán a Balassagyarmat ellen, azóta ők sem játszottak az NB I/B-ben a halasztások miatt.

Ellenfelünk százszázalékos mérleggel rendelkezik. Eddigi négy mérkőzésüket megnyerték, a gólkülönbségük plusz 27, ami messze a legtöbb az idei kiírásban. Nem lesz tehát könnyű dolga a DEAC-nak, de biztosak lehetünk benne, hogy a fiúk mindent megtesznek a győzelemért.

NB I/B 8. forduló
FTC-Diagnosticum U22–DEAC
szombat 18.00, Elek Gyula Aréna, Budapest