A hajrát jobban bírta a Vecsés

Hiába vezetett bő tíz perccel a vége előtt három góllal a DEAC, kikapott a Vecsési SE otthonában a kézilabda NB I/B 9. fordulójában.

Jól kezdtük a mérkőzést, a 4. percben már 3-0-ta vezettünk, ezt azonban gyorsan ledolgozták a hazaiak, és a 11. percben már náluk volt az előny. Szoros volt a mérkőzés, egyik csapat sem tudott nagyobb fórt szerezni, a félidőben 16-15 volt az állás a Vecsés javára.

A második játékrészben is hatalmas küzdelem zajlott a pályán. Volt olyan szakasza a mérkőzésnek, amikor elkaptuk a fonalat, és elléptünk három góllal. Gidai Máté minden kapura lövése eredménnyel zárult, míg a túloldalon Antal Levente okozott gondot a DEAC védelmének. Az 56. percben még döntetlen volt az állás, a végét azonban nem bírtuk, fordítottak a hazaiak, és onnantól már nem engedték ki a kezükből a meccset, 39-36-ra megnyerték a találkozót.

NB I/B, 9. forduló
Vecsési SE – DEAC 39-36 (16-15)

Városi Sportcsarnok Üllő. Vezette: Sándor Gy., Szabó B.
DEAC: Mándi 1, Boros 1, Maródi – Hornyák 1, Mucza 7, Mórucz, Bíró Á. 5, István P. 1, Kathi, Gidai 11, Péter D., Illés 5, Szolnoki, Pethő 2, Dobos 1, Tóth M. 1

Kiállítások: 16, ill. 10 perc
Hétméteresek: 5/5, ill. 4/5