Egy gólon múlt

Pár perccel a vége előtt még továbbjutásra állt csapatunk, ám végül a PLER lépett a következő körbe.

Idei utolsó mérkőzésén a PLER-Budapest otthonában vendégszerepelt együttesünk a Magyar Kupa 3. fordulójában. A hazaiak nagyon belekezdtek, a 9. percben már 8-3-ra vezettek, ám rendeztük a sorokat, és a félidő derekán már egyenlő volt az állás, és szünetre is 17-17-nél mehettünk.

A második játékrész elején vettük át a vezetést először. Végig nagyon szoros volt a mérkőzés, többnyire egygólos különbségek voltak hol az egyik, hol a másik csapat javára. Az 58. percben egygólos fór a DEAC-nál volt, ám az utolsó két találatot a fővárosiak szerezték, akik ezzel a továbbjutást is kiharcolták.

Ezzel a mérkőzéssel lezártuk az évet. A január a Ligakupáról fog szólni, hiszen sorra játsszuk majd a meccseket ebben a küzdelemsorozatban: elsőként 11-én az NB I-es Eger otthonában lépünk pályára, három nappal később a Gyöngyöst fogadjuk, majd 25-én utazunk Mezőkövesdre. Az új esztendő első bajnokiját február 5-én játsszuk majd hazai pályán az Ózd ellen.

Magyar Kupa, 3. forduló
PLER-Budapest – DEAC 31-30 (17-17)

Sportkastély. Vezette: Bóna, Földesi.
DEAC: Boros 1, Mándi – Hornyák Z., Pethő 5, Mórucz 1, István P. 4, Dobos 2, Kathi 1, Gidai 4, Rédei 7, Péter D. 3, Zalai 1, Szolnoki, Tóth M. 1

Kiállítások: 12, ill. 6 perc
Hétméteresek: 2/3, ill. 3/4