Szerdán már tétmeccset játszik a DEAC

Ligakupával kezdi a 2021-2022-es szezont a Debreceni Egyetem kézilabdacsapata. Az ellenfél a szintén NB I/B-s Mezőkövesd lesz a DESOK-ban.

Jövő héten rajtol a másodosztályú bajnokság, ám előtte még vár egy Ligakupa-találkozó a mieinkre: szerdán 19.30-kor a DESOK-ban fogadjuk a Mezőkövesdi KC együttesét, amely hozzánk hasonlóan az NB I/B Keleti csoportjában szerepel, az előző szezonban a negyedik helyen fejezte be a küzdelmeket.

A DEAC kerete immár végleges. Három játékos, Balázs Sándor, Boros Tamás és Rédei István az NB I-ből érkezett, míg Fábián Vince a másodosztálytól búcsúzott Nyíregyháza csapatától igazolt hozzánk. Leiter Imre és Hornyák Bence Hajdúszoboszlóra igazolt, Kőrizs István a Hajdúböszörményi TE kapuját őrzi a jövőben, míg Mezei Lajos és Pál Gergely befejezte pályafutását.

A DEAC-Mezőkövesd Ligakupa-mérkőzésre a jegyeket érkezéskor, a bejáratnál lehet megvásárolni. A felnőtt belépő 1000, míg a diák/nyugdíjas 500 forintba kerül majd.

Felhívjuk a kilátogató szurkolók figyelmét, hogy a mérkőzésen való részvétel védettségi igazolványhoz kötött. Aki nem tudja a helyszínen megtekinteni a meccset, élőben a DEAC Youtube-csatornáján nézheti.

Ligakupa, B csoport
DEAC–Mezőkövesdi KC
szerda 19.30, DESOK