Ismét a Balassagyarmat ellen

A DEAC NB I/B-s kézilabda-együttese bajnoki mérkőzést vív a Balassagyarmati Kábel SE otthonában szombaton 18 órakor a BSSE Csarnokban.

Nem is olyan régen, két héttel ezelőtt találkozott utoljára a DEAC a Kábel SE-vel, akkor hazai pályán 32-29-re diadalmaskodtunk. Múlt héten is arra készült együttesünk, hogy itthon tartja a pontokat, ám szoros küzdelemben, egyetlen góllal alulmaradt a Hatvani KSZSE csapatával szemben.

Vajon sikerül felülkerekedni a fájó vereségen és újra nyerni tudnak a mieink a balassagyarmati brigád felett? A DEAC kapusát, Kőrizs Istvánt kérdeztük többek között arról, hogyan készülnek a visszavágóra.

Szoros mérkőzésre számítunk. Két héttel ezelőtt sikerült győzelmet aratnunk felettük, de egy nehéz, kiegyenlített összecsapást játszottunk ellenük. Biztosra veszem, hogy ezúttal sem lesz könnyű dolgunk. Megpróbáljuk kijavítani a múlt heti, Hatvan ellen találkozón elkövetett hibáinkat, főleg a támadójátékunkon kell változtatni, hogy minél eredményesebbek tudjunk lenni.  – nyilatkozta Kőrizs István.

NB I/B 13. forduló
Balassagyarmati Kábel SE–DEAC
szombat 18.00, Városi Sportcsarnok Balassagyarmat

G.S., V.Zs., T.V.