Magabiztos győzelem lett a vége

A szintén NB I/B-s Ózd ellen folytatta a felkészülési mérkőzések sorozatát a DEAC kézilabdacsapata. Az első húsz perc forgatókönyve nagyjából úgy zajlott, hogy vezettünk egy-két góllal, az ellenfél pedig egyenlített, de előnybe egyszer sem tudott kerülni. Aztán elkaptuk a fonalat, zsinórban négy gólt szereztünk: Mucza Norbert, István Péter, Rédei István és Fülöp Gábor lövését sem tudta hárítani az ózdiak kapusa. A félidő két vendégtalálattal zárult, így 14-12-es állásnál vonultunk szünetre.

A folytatásban is irányítottuk a mérkőzést, őriztük az előnyünket, ami a 39. percben már négyre nőtt. Szép támadásokat vezettünk, rendre megtaláltuk az üres embert. Bíró Imre minden játékosnak lehetőséget adott, a sorcserék kicsit megtörték a lendületünket, az Ózd az 50. percben kiegyenlített, de fellángolásuk tiszavirág-életűnek bizonyult, mert ahogy rendeztük a sorainkat, újra átvettük az irányítást, és végül ötgólos győzelmet arattunk.

Csütörtökön 18.15-kor a Békés ellen játszunk újabb edzőmérkőzést a DESOK-ban.

Edzőmeccs
DEAC–Ózdi KC 31-26 (14-12)

DEAC: Boros, Mándi – Gidai 5 (2), Fülöp 1, Illés, Péter D. 3, Hornyák Z., Dobos 1, Pethő 2 (1), István P. 2, Fábián 2, Bíró 1, Balázs S. 4, Rédei 4, Mucza 4, Mórucz 2

FOTÓK A MÉRKŐZÉSRŐL