NB I-es csapat érkezik a DESOK-ba

Ligakupával kezdik az évet a Debreceni Egyetem kézilabdázói. A sorozat második fordulójában az élvonalban szereplő Eger együttesét látjuk vendégül.

A 2021-2022-es szezonban eddig egyetlen Ligakupa-mérkőzést játszott a DEAC: szeptember 1-jén hazai pályán a Mezőkövesd ellen nyertünk 31-28-ra. Azóta nem léptünk pályára ebben a sorozatban, a második forduló csak most érkezett el számunkra, és az ellenfél az NB I-ben szereplő Eger lesz.

A hevesieknek nem alakul túl jól eddig a bajnokság, 12 forduló után az utolsó előtti helyen állnak. A Ligakupában két találkozón vannak túl, mindkettőt decemberben játszották le, és Gyöngyösön vereséget szenvedtek, majd hazai pályán legyőzték a Mezőkövesdet.

A mérkőzést eredetileg Egerben játszottuk volna, ám ellenfelünk kérésére felcseréltük a pályaválasztói jogot, így a DESOK-ban lépünk pályára pénteken 18:15-től.

Belépőjegyet ONLINE, illetve a helyszínen lehet vásárolni 1000 és 500 forintos árakon. Élő közvetítési is lesz a találkozóról a DEAC Youtube-csatornáján.

Ligakupa B-csoport, 2. forduló
DEAC – SBS Eger
péntek 18:15, DESOK