Szegeden maradtak a pontok

A DEAC kézilabdacsapata az első félidőben még döntetlenre állt a Pick Szeged U22-es együttese ellen, ám a szünet után már nem ment jól a játék, és a hazaiak megnyerték a találkozót.

A Pick Szeged U22-es csapatának otthonában vendégszerepelt ma a DEAC a kézilabda NB I/B 4. fordulójában. Mindkét együttes egy-egy győzelemmel kezdett a bajnokságban. A csongrádiak fiatal játékosai közül többen is a felnőtt kerettel készülnek, így számítani lehetett rá, hogy nem lesz könnyű dolga a mieinknek.

A DEAC szerezte az első gólt, majd hamar fordítottak a szegediek. Nem hagytuk azonban, hogy elhúzzanak a hazaiak, nagy küzdelmet folytattunk a pályán, többször is egyenlítettünk. A 27. percben a vezetést is átvettük, majd kétgólos előnyt szereztünk, amit azonban nem sikerült megtartani, a szünetben 14-14 volt az állás.

A második félidőt jól kezdtük, a 37. percben két góllal vezettünk. A hazaiak ekkor nagyobb fokozatra kapcsoltak, előbb egyenlítettek, majd fordítottak. Csapatunk továbbra is mindent megtett, de a befejezések nem voltak pontosak, és a hibákat kihasználta a Pick Szeged, amely egyre nagyobb előnyre tett szert, és végül 29-23-ra megnyerte a mérkőzést.

Kézilabda NB I/B, 4. forduló
Pick Szeged U22 – DEAC 29-23 (14-14)

Szegedi Városi Sportcsarnok. Vezette: Kiu Gábor, Kiu Tamás.
DEAC: Kőrizs, Mándi – Mórucz, Bíró 5, Leiter, Hornyák B. 3, Pál G. 2, Hornyák Z., Mezei 1, Dobos 6, Illés 6 (1), Mándi, Kiss D., Péter D., Kathi, Szolnoki, Bodó.

Kiállítások: 6, ill. 6 perc
Hétméteresek: 2/2, ill. 1/2