Tovább menetel ificsapatunk

Két utánpótlás-mérkőzést játszottak kéziseink – fotókkal!

Továbbra is szászázalékosak az ifibajnokság I. osztályában a DEAC kézilabdázói, akik tegnap a Csepel ellen is magabiztos, 32-25-ös győzelmet arattak a Böszörményi úti Campuson található Kecskeméti János Sportcsarnokban.

Ellenfelünk gyors, lendületes kézilabdát játszó társaság, erre készültünk a hét folyamán – kezdte az értékelést ificsapatunk edzője, Mándi Norbert. – Más védekezést alkalmaztunk, mint az eddigi mérkőzéseken, ahol voltak hibák és maradt bennünk hiányérzet. A második játékrészben már minden úgy működött, ahogyan mi szerettük volna, mind védekezésben, mind támadásban feljavultunk és így sikerült itthon tartani a két pontot.”

Serdülőink szintén hazai pályán nagy küzdelemben döntetlent játszottak a Balmazújvárossal. Csapatunk három forduló után a harmadik helyen áll egy győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel.

Úgy gondolom, hogy fizikálisan jobb erőkből álló Balmazújváros ellen sikerült pontot szereznünk – fogalmazott Dobos Balázs edző. – Megbeszéltük, hogy a beálló körüli védekezés nagyon fontos lesz a meccsen, és ezt nagyon jól megoldották a srácok. Támadásban voltunk inkább pontatlanok, ezen még javítanunk kell. Végig jó kapusteljesítménnyel és nagyot küzdve a DEAC-szív megmutatta a meccs végén, hogy mire is képes! Büszke vagyok a srácokra!

Fotók a Balmazújváros elleni mérkőzésről

Ifjúsági, I. osztály
DEAC–Csepel 32-25 (17-15)

Serdülő, I. osztály
DEAC–Balmazújvárosi KK 29-29 (12-13)