Aleksandar Dzikic a Time-Out Talks meglepetésvendége!

Csak úgy halmozza mostanság a nagy bejelentéseket Kovács Adrián. Ahogyan azt már Facebook-oldalán korábban beharangozta a fiatal debreceni tréner, a 24 órás Time-Out Talks maraton mellett vasárnap este egy meglepetésvendég is érkezik online sorozatába. Ez a szakember pedig nem más, mint a korábbi Adria-liga és Eurochallenge-győztes Aleksandar Dzikic.

Dzikic nyugodt szívvel nevezhető veteránnak a szakmában, 25 éves karrierje során olyan patinás európai klubok kispadján is megfordult, mint a Partizan Belgrád, vagy a Buducnost Podgorica. Legnagyobb sikerét utóbbival érte el, hiszen irányításával a montenegrói együttes 2018-ban megnyerte az Adria-ligát, és 16 év kihagyás után az Euroliga mezőnyébe is visszakerült.

Mi több, a 49 esztendős tréner korábban az Egyesült Államokban is kipróbálhatta magát, 2005 és 2007 között az azóta az év edzőjének is megválasztott Dwane Casey jobbkeze volt a Minnesota Timberwolves gárdájánál. Dzikic azon kevesek egyike, akik az öreg kontinensről érkezve, tengerentúli tapasztalat nélkül kaptak állást az NBA-ben.

– Aleksandar egyedi, közvetlen stílusa rendkívül mély szakértelemmel párosul. Megnyerő személyisége és kiváló humorérzéke garancia arra, hogy a résztvevők a tanulás mellett jól is érezzék magukat. Eredményei magukért beszélnek, megtisztelő, hogy elfogadta a meghívásom – mondta Kovács.

A ’clinic’ a Támadás – alapelvek és szabályok címet kapta. Az eddigiekkel ellentétben Dzikic előadása exkluzív lesz, így kizárólag élőben lesz lehetőség a részvételre, vasárnap (06.14.) 20 órakor, a Zoom-on.
A csatlakozáshoz szükséges link a Coach Kovács Facebook-oldalra, valamit a Csapatmunka – zárt edzői csoportba fog kikerülni.